Aici poate fi textul referitor la autor
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

CURSURI DE CALIFICARE in toata regiunea Dobrogea prin birourile din Constanta si Medgidia

 
 

Cursuri in tot judetul Constanta

Cursuri de Calificare si Diplome recunoscute la nivel international ! Acum in toata regiunea Dobrogea, suna sau vino la sediile noastre din Constanta si Medgidia ! Mari reduceri pentru firme, cursurile se fac fara scoatere din productie !

Cursuri de pregatire si calificare profesionala, in judetele Constanta, Tulcea, Ialomita si Calarasi, prin Centrul  de Formare profesionala al UNIUNII PATRONATULUI CALARASI ,    autorizati de Ministerul Muncii prin Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor pentru organizarea de Cursuri de calificare initiere perfectionare si specializare. Daca  sunteti interesati sa obtineti o calificare recunoscuta la nivel national sau international urmand unul din cursurile noastre.
Organizam cursuri recunoscute in strainatate pentru:

bucatari, ospatari, barmani, vanzatori marfuri alimentare sau nealimentare, lucratori in comert, agenti de vanzari zidari, zugravi, rigipsari, mozaicari, faiantari, dulgheri, tamplari, parchetari, tamplari confectii aluminiu, operatori mase plastice, cursuri de igiena pentru alimentatie si comert,cosmetica,coafura, ambalare, transport distributie marfuri alimentare. Cursuri de initiere,perfectionare si specializare pentru Inspectori de resurse umane, manageri resurse umane, asistent manager, asistenti sociali, utilizarea calculatorului.

Lider de piata in domeniul cursurilor de calificare -recalificare-specializare-perfectionare-initiere
ORGANIZAM NUMAI CURSURI AUTORIZATE PENTRU PROFESII RECUNOSCUTE NATIONAL SI INTERNATIONAL Preturi modice !   Calificarea obtinuta la noi va asigura un loc de munca stabil .

Cursurile pe care doriti sa le urmati se adreseaza atat PERSONALULUI ANGAJAT AL SOCIETATILOR COMERCIALE cat si PERSOANELOR FIZICE dornice sa urmeze un curs de calificare profesionala.

   In atentia firmelor ! Cursurile se efectueaza FARA SCOATERE DIN PRODUCTIE. Pentru angajatori costul cursurilor este deductibil din impozitul pe profit conform Codului Fiscal ! Toti angajatorii care isi trimit salariatii la cursuri beneficiaza la noi de mari reduceri ale tarifelor .

 Agentiile de Somaj subventioneaza cursurile pentru angajatori astfel:pentru 20% din salariati se subventioneaza 50% din costul cursurilor!  

 Absolventii vor primi Certificate de calificare sau Absolvire de tip MMSSF si MEC impreuna cu un Supliment Descriptiv care contine informatii despre competentele obtinute conform  standardelor U.E recunoscute la nivel national si international.


 

Contactati acum unul dintre agentii nostri, care se va deplasa la sediul societatii dvs.

Tel 0341-456.395

e-mail : cursuri@diploma.com

 

 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one